Home | Nieuws

Nieuws

Villa Rozenhof krijgt nieuwe eigenaren.

Wij zijn bijna 17 jaar de trotse eigenaren van Villa Rozenhof en voeren ruim 12,5 jaar onze Bed and Breakfast in dit bijzondere pand. Een fijne periode, waarin we met heel veel plezier gewerkt en gewoond hebben. In het begin de jaren van de verbouwing en vervolgens de jaren dat we vele gasten  hebben mogen ontvangen. Ook zijn onze kinderen hier geboren en opgegroeid. Al met al zal Villa Rozenhof voor ons altijd een bijzondere plek blijven.

Nu is voor ons de tijd gekomen om weer wat anders te gaan doen. Wat dat precies gaat worden, weten we nog niet. De toekomst ligt voor ons open met veel nieuwe ideeën en mogelijkheden. We gaan eerst op zoek naar een plek om te wonen. We hebben voor de korte termijn een huurwoning in Vorden gevonden en zijn op zoek naar een leuke bouwkavel of woning in Almen of omgeving.

Per 4 maart a.s. gaan we Villa Rozenhof overdragen aan de nieuwe eigenaren. Dit zijn Rob Smeets en Alita Brunsman. Zij gaan de Bed and Breakfast voortzetten en hebben mooie nieuwe plannen, waarmee ze Villa Rozenhof nog meer allure willen geven.

Wij willen al onze gasten, die wij de afgelopen 12,5 jaar hebben mogen ontvangen, bedanken voor hun komst en de gezelligheid die ze hebben meegebracht. Ik hoop dat jullie in de toekomst nog vaak van Villa Rozenhof zullen genieten.

Wij wensen Rob en Alita veel succes en hopen dat ze met net zo veel trots en plezier zullen wonen en werken in Villa Rozenhof, als wij hebben gedaan.

Groet,

 

Anita Wekema en Maas Brink

Onze gastenkamers